Over mij

Ervaring

Vanaf 1976  ben ik gediplomeerd verpleegkundige en sta ik ingeschreven in het register Beroepen Individuele Gezondheidszorg (BIG).
Mijn ervaringen als verpleegkundige heb ik opgedaan in verschillende ziekenhuizen, verpleeghuizen en huisartsenpraktijken.

In 2013 – Psychologie-opleiding afgerond aan de Academie Integrale Menswetenschappen SPSO in Utrecht. Deze 4-jarige psychologie- opleiding leidt hulpverleners op om voorbereid te zijn op het psychosociale, psychische en dieptepsychologische werkveld. In het kader van mijn afstudeerrichting transpersoonlijke counseling heb ik een onderzoek gedaan naar bijna-doodervaring (BDE) bij patiënten in het ziekenhuis. Een BDE is een bijzondere bewustzijnstoestand die o.a. kan optreden tijdens een reanimatie of tijdens een coma.
Vanaf januari 2013 heb ik mijn praktijk aan huis voor Coaching & Gezondheid.

In 2015 – Basistraining  EFT (emotionally Focused Therapie) afgerond. Deze therapie richt zich vooral op echtparen die vastgelopen zijn in hun relatie of juist meer verdieping willen in hun relatie.

In 2017 – Opleiding Orthomoleculair therapeut afgerond.  Orthomoleculaire therapie is een behandelwijze waarbij de juiste hoeveelheden en juiste verhoudingen voedingsstoffen tot ons genomen worden zodat het lichaamssysteem in balans komt. Wanneer ons lichaamssysteem niet in balans is, kunnen er allerlei klachten ontstaan. Denk aan bv. chronische moeheidsklachten, darmklachten, migraine, overgangsklachten, hoge bloeddruk, depressie en burn-out, reumatische aandoeningen en eczeem.